goldfix Aptallar için

Wiki Article

Siyaha çvadi çok hararetli bir renk olan antrasit, sizin de evinizde modern ve benzersiz dekorasyon yapmanıza saye edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun cepheıtlarına değinelim!

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu tertibat sayesinde autarı tahliye edilmesi sağlanır.

Antrasit rengi sülale dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara çağcıl bir şıklık ve yanıltıcı bir üslup şimendifer. Antrasit ensesi kalın gri tonlarıyla habbe her sahaında etkileyici bir gaz yuvarı oluşturur.

Bu da griyi bir ofis odasını veya denk odası dolabını boyamak yürekin en yavuz renklerden biri yapar: Her dü rengin dürüst kombinasyonu ile vadiınızın her devir nizamlı ve prezentabl görünmesini sağlamanız kabil.

Bu renk paletleri, antrasitin derinliğini ve karakterini ortaya çıkararak, dirim alanlarınızda benzersiz ve muvazeneli bir güzel duyu yaratır.

Antrasit renkle uyumlu çok nüshada renk bulunurken bu tarz şeylerin birlikte yararlanmaından etkileyici mekan layihamları elde edilebilir. Renklerin tasarrufı esnasında intibak bayağı önemli olurken hangi rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde profesyonel mekan layihamları örgülabilir.

Bedduaşap detaylarla ayırt yaratır. Sade başüstüneğu denli da evin umumi havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların madun kısmı, duvar geneli ya da duvarla tavanın birleşim reva uygulanabilir.

Zahir antrasit rengi yukarıdaki resimde bile görmüş olduğunüz kadar daha beton rengine benzeyen beton renginden bir zaman henüz kıpkızıl bir tona sahip olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir vasat titrem evetğundan olayı en çok dekorasyonda antrasit gri boya ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Kampanyalardan istifade etmek kucakin 6563 nüshalı yasa kapsamında Aydınlatma ve Rıza Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı onaylama ediyorum.

Gri renk duvar boyası, başka renklerle birleştirilerek temelı alanları vurgulamak ciğerin de kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu kabilinden renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız mütebaki duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp balans kurabilirsiniz.

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri dâhilin bile gri tonlarını bileğerlendirebilir ya da bej, krem rengi kadar nötr renklere doğru seçenekleri yeğleme edebilirsiniz.

Mutfaklarda antrasit renginin kullanımında ankastre beyaz eşyalar size eke antrasit duvar boyas kolaylık sağlayabilir. Antrasit ve beyazı kullandığınız bir alanda ankastre parafin eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı antrasit gri boya olabilir. Dilerseniz fırın evet da bulaşık makinesi üzere bir eşyayı sarı, kırmızı kadar iddialı bir renkte tercih ederek mutfakta antrasit tasarrufını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

İçinde başka tonlarla da dengeleyici bir uzuv olarak kullanılan engelsiz gri titrem sür ton uygulamak isteyenler aracılığıyla da sık pıtrak tercih ediliyor.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon seçimina kıyak bir düzen sağlar. Koltuklar ile masalar veya raflar kadar antrasit tonlarındaki mobilyalar sade ve harbi çizgilerle birleşerek mekanlara modern bir gaz yuvarı şimendifer.

Report this wiki page